מידע על מבוא להנ. ביוטכנולוגיה ומזון
שם מקצוע
מבוא להנ. ביוטכנולוגיה ומזון
מספר מקצוע
064522
קטלוג
סילבוס
מהי ביוטכנולוגיה ומהי הנדסת מזון, המפגש בין מדע בסיסי למדע יישומי, תכונות של מזון והערכת מזון, התא כבית חרושת לייצור ביוכימיקליים, נקודות מרכזיות בייצור וחקר הנדסת מזון וביוטכנולוגיה, הקשר שבין מזון ובריאות, הגנום המיקרוביאלי ושימושו בתכנון חיסונים ודיאגנוסטיקה, תאים מיקרוביאליים ככלי ביוטכנולוגי, דוגמאות לתהליכי ייצור מזון וייצור ביוטכנולוגי.
מקצועות ללא זיכוי נוסף (מכילים)
מידע סמסטריאלי אביב 2020/21(תשפ"א)
עבור לסמסטר
המקצוע לא נלמד בסמסטר זה