מידע על טכנולוגיות מתקדמות בהנ.מזון וביוט
שם מקצוע
טכנולוגיות מתקדמות בהנ.מזון וביוט
מספר מקצוע
064209
קטלוג
סילבוס
קורס זה יקנה לסטודנטים ידע בסיסי ומעשי בטכנולוגיות מתקדמות לעיבוד ואפיון מזון וחומרים ביולוגיים כמו גם בפיתוח מוצרים ותהליכים בתעשיית המזון, כולל: אפיון תכונות מכאניות ותרמיות, אנליזות סנסוריאליות, ניתוח קינטיקה של אינאקטיבצית אנזימים ומיקרואורגניזמים, מיקרוסקופיה וטכנולוגיות עיבוד חדשניות. קורס זה כולל גם אינטגרציה של ידע קודם בפרויקט לפיתוח מוצר חדשני.
מקצועות קדם
( 066217 ו- 064420 ו- 064250 ו- 064239 ו- 064117 ) או ( 066217 ו- 064405 ו- 064239 ו- 064238 ו- 064117 )
מקצועות ללא זיכוי נוסף (מוכלים)

מידע סמסטריאלי אביב 2016/17(תשע"ז)
עבור לסמסטר
המקצוע לא נלמד בסמסטר זה